Tanklar Suriye sınırında

Tanklar Suriye sınırında

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta Suriye sınırındaki yüksek tepelere tanklar ve zırhlı araçlar konuşlandırılırken, sınır kesimi boyunca askerler zırhlı araçlarla devriye geziyor.

Nusaybin istikametinden bölgeye gönderilen askerler ise geniş güvenlik önlemleri altına tank taburuna geçti. Tankların konuşlandırıldığı sınırın karşı tarafında bulunan ve Kürtlerin yoğunlukta olduğu Derko Hemku ve Andiver kentlerinin Türkiye sınırında ise YPG bayraklarının dalgalanması ise dikkat çekti. Öte yandan Mardin'in Nusaybin ilçesi istikametinden gelen askeri araç konvoyu geniş güvenlik önlemleri altında Cizre'ye ulaştı. Konvoy, geniş güvenlik önlemleri altında tank taburuna geçti. Şanlıurfa Valiliği de sınırdaki Akçakale ile Suruç ilçeleri arasındaki 3 noktada vatandaşların can ve mal emniyetini sağlamak, muhtemel tehdit ve tehlikeleri bertaraf etmek için 15 günlük yasak bölge uygulaması başlattı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...