Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gümüşhane'de trafik kazası: 7 yaralı

/ Kaynak: AA
Gümüşhane'de trafik kazası: 7 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Karşıyaka Mahallesi'nde Mürşithan Nas'ın (28) kullandığı 29 DH 653 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Murat Kaya (33) yönetimindeki 55 VJ 620 plakalı otomobile çarptı.

Kazada sürücü Murat, Buğrahan (1), Yunus (8) ve Tuğba Kaya (30), Seher Kaya Hıdıroğlu (58) ve Cahide Keleş (46) ile diğer aracın sürücüsü Mürşithan Nas yaralandı.

Otomobilde sıkışan Mürşithan Nas, sağlık ekiplerinin ve vatandaşların müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkartıldı. Yaralılar, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaza sonrasında otomobilden yakıt sızması nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol, itfaiye ekiplerince yapılan yıkama işleminin ardından açıldı.

Gümüşhane'de gelin alma merasimine katılan Murat Kaya ve beraberindekilerin Kelkit ilçesinde yapılacak düğüne giderken kaza geçirdikleri öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...