Patlama sonrası Mardin Valilği'nden açıklama

Patlama sonrası Mardin Valilği'nden açıklama

GÜNDEM Haberleri

Nusaybin'deki patlamanın ardından Mardin Valiliği'nden açıklama geldi

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesindeki Ahmet Kaya Köprüsü'nün bölücü terör örgütü mensuplarınca patlayıcı yerleştirmek suretiyle havaya uçurulmaya çalışıldığını belirtilerek, patlama sonrası köprüde hafif maddi hasar meydana geldiğini bildirdi.
Valilikten yapılan açıklamada, ilçedeki Ahmet Kaya Köprüsü'nün bölücü terör örgütü mensuplarınca patlayıcı yerleştirmek suretiyle havaya uçurulmaya çalışıldığı ve patlama sonrası köprüde hafif maddi hasar meydana geldiği ifade edildi.
Teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Bölücü terör örgütünün son zamanlarda yapmış olduğu terör eylemleri, ilimizin sosyal ve ekonomik gelişmesini olumsuz etkilemeye yönelik olup bu eylemler vatandaşlarımızın ekonomik, sosyal faaliyetlerini yürütme ve seyahat etme haklarını kullanmaktan mahrum kalmasını ve vatandaşlarımızın büyük mağduriyet yaşamasını hedeflemektedir. Valiliğimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi ve her türlü terörist saldırıdan korunması amacıyla tüm tedbirleri almaya kararlılıkla devam edecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...