HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PKK, kaçırdığı gümrük personellerinden 2 kişiyi serbest bıraktı!

Kaynak: AA
PKK, kaçırdığı gümrük personellerinden 2 kişiyi serbest bıraktı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Van'da günlerdir haber alınamayan ve PKK tarafından kaçırılan gümrük personellerinden 2'si serbest bırakıldı.

Saray ilçesindeki Kapıköy Sınır Kapısı'ndan döndükleri sırada bölücü terör örgütü mensuplarınca kaçırılan gümrük personellerinden bir kadın ile şoför serbest bırakıldı.Edinilen bilgilere göre, İran sınırındaki Kapıköy Gümrük Müdürlüğünde görev yapan ve 21 Ağustos'ta kent merkezine gelmek üzere yola çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan gümrük personelini arama çalışmaları devam ediyor.
Güvenlik güçleri tarafından yürütülen çalışmalarda şimdiye kadar herhangi bir bulguya rastlanmazken, personel arasında bulunan bir kadın ile sürücü bugün serbest bırakıldı.
Saray İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen iki kişinin ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Van Valiliğinden dün yapılan yazılı açıklamada, Kapıköy Gümrük Müdürlüğünde görevli 11 gümrük muhafaza memuru ve bir şoförün bulunduğu minibüsün, 21 Ağustos'ta mesai bitiminin ardından şehir merkezine gitmek üzere yola çıktığı ancak kendilerinden bir daha haber alınamadığı duyurulmuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...