Türk jetleri IŞİD'i bombaladı

Türk jetleri IŞİD'i bombaladı

GÜNDEM Haberleri

Türk savaş uçakları ortak operasyon kapsamında, 20.30 ve 22.15 saatleri arasında Suriye'de Azez ve Cerablus arasında kalan 3 IŞİD hedefini bombaladı.

Türk Savaş uçakları IŞİD''e karşı ortak operasyon kapsamında 20:30 ila 22:15 saatlerinde Suriye sınırındaki Azez ve Cerablus arasında kalan 3 IŞİD hefefini bombaladı.


Dışişleri Bakanlığı bugün ABD öncülüğündeki IŞİD'e karşı hava operasyonlarına Türk uçaklarının da katıldığını açıklamıştı. Bakanlıktan yapılan açıklamada ''Savaş uçaklarımız, Koalisyon'a ait savaş uçaklarıyla birlikte, DEAŞ hedeflerine karşı dün akşamdan itibaren ortak hava harekatı gerçekleştirmeye başlamıştır'' denildi. Bu arada bugün de koalisyona ait savaş uçaklarıyla birlikte havalanan 2 Türk savaş uçağı, Halep'in kuzeyinde belirlenen DEAŞ'a ait 4 hedefi vurdu.

(Ayrıntılar Geliyor...)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...