Diyarbakır'da tansiyon yüksek! Giden turistler var...

Diyarbakır'da tansiyon yüksek! Giden turistler var...

GÜNDEM Haberleri

Yer yer silah seslerinin duyulduğu ve sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır Sur'da bazı turistlerin ise otelden ayrıldığı görüldü.

Bu sabah 2 polisin şehit olmasının ardından Valilik tarafından sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Diyarbakır Sur'da operasyonlar genişletilirken, ara sokaklar ve ilçe giriş çıkışları polis tarafından tutuldu. Polis ekipleri teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için ara sokaklara girip ilçeyi abluka altına aldı. Yer yer güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çatışma yaşanıyor. Ara sokaklara giren polis ekiplerine ateş açılması sonucu 3 polis yaralandı. Devam eden operasyonlarda Gazi Caddesi yakınlarından ara sokaklardan ateş açılması sonucu 1 polis memuru daha olmak üzere sabahtan itibaren toplam 7 polis memuru yaralandı. Çatışmalar esnasında 4 sivilin de yaralandığı belirtildi.

Diyarbakır'da tansiyon yüksek! Giden turistler var...

Tarihi mekanların da bulunduğu ilçede yer yer silah sesleri duyuluyor. Sokağa çıkma yasağının olduğu Sur ilçesinde kalan bazı turistlerin de otelden çıktığı görüldü. Otel çalışanlarının da yardım ettiği turistler, çıkarıldıkları bölgeden ticari araçlara bindirilerek havaalanına hareket etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...