Jetler DAEŞ'e göz açtırmıyor

/ Kaynak: AA
Jetler DAEŞ'e göz açtırmıyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

Türk jetlerinin de yer aldığı koalisyon güçlerinin, terör örgütü DAEŞ ile mücadele kapsamında Suriye ve Irak'ta hava saldırıları düzenlediği bildirildi.

Doğal Kararlılık Operasyonları Birleşik Ortak Görev Gücü'nden yapılan açıklamaya göre, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerince dün Suriye'de belirlenen terör örgütü DAEŞ hedeflerine dört hava saldırısı gerçekleştirildi. Mera kasabası yakınlarında üç hava saldırısı yapılırken, diğer saldırı Tel Abyad civarında düzenledi. Saldırılarda örgütün taktiksel üniteleri, muhabere pozisyonları ve iş makinaları vuruldu. Açıklamada, Suriye'deki saldırıların ABD, Bahreyn, Kanada, Ürdün, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin yanı sıra Türk savaş uçaklarınca gerçekleştirildiği bilgisine yer verildi. Açıklamada ayrıca, Irak'taki hedeflere 17 hava saldırısı düzenlendiği belirtildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...