Trafikte arefe yoğunluğu

/ Kaynak: DHA
Trafikte arefe yoğunluğu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen ve yolculuklarını arife gününe bırakanlar öğlenden sonra trafikte yoğunluk oluşturdu.

Saat 15.00'den sonra TEM yolunun İzmit geçişinde bazı noktalarda sıkışıklık yaşanırken, Gebze Eskihisar'daki feribot iskelesi de yeniden hareketlendi.
İdari izinlerle birlikte kamu çalışanları için bayram tatilinin 9 güne çıkmasıyla, tatili İstanbul dışında geçirmek isteyenler geçen cuma günü akşamından itibaren yola çıkmaya başlamışlardı. Bayram tatilcilerinin çıkışlarını birkaç güne yaymaları nedeniyle bu bayram öncesi daha önceki bayramlardaki kadar yoğunluk yaşanmadı. Trafikte dün akşam saatlerinde gerçekleşen ve aralıklı olarak devam eden yoğun trafik, bugün saat 15.00'den itibaren yeniden başladı. TEM yolunun Kocaeli geçişinde, kentin kuzeyinden geçen Gültepe rampası öncesinde, burada yolun 3 şeritten 2 şeride düşmesinin de etkisiyle tıkanmalar yaşanmasına rağmen kesinti olmadı.
TEM yolunun yanı sıra D-100 karayolunun İzmit kent içi geçişinde de trafik zaman zaman çok ağır ilerledi. Yalova- Bursa ve Ege yönüne giden araç sürücülerinin tercih ettiği Gebze Eskihisar'daki İDO'nun feribot iskelesinde de gün boyu seferler normal yapılırken, akşam saatlerinde yoğunluk biraz arttı. Ancak 18 feribot çalışması ve Topçular İskelesi'nden feribotların bekleme yapmadan geri dönmeleri nedeniyle araçlar kuyruklarda çok fazla beklemedi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...