Kabir ziyareti çiçekleri belediyeden

/ Kaynak: DHA
Kabir ziyareti çiçekleri belediyeden

GÜNDEM Haberleri  / DHA

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle mezarlık ziyaretinde bulunanlara kabirlere dikmeleri için ücretsiz çiçek dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi Eskişehir'deki Asri, Odunpazarı, Esentepe, ve Zincirlikuyu mezarlıkları ile Kanlıpınar ve Vişnelik şehitlikleri önünde çiçek dağıtım stantları kurdu. Belediye görevleri, yakınlarının mezarlarını ziyarete gelen vatandaşlara kabirlere dikmeleri için çeşitli tür çiçekler dağıttı. Vatandaşlar, kendilerine ücretsiz çiçek dağıtan Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban bayramı nedeniyle Seyitgazi Yolundaki Asri Mezarlığa ücretsiz otobüs seferleri de düzenlendi. Otobüsler Arife gününden başlayarak bayram sonuna kadar vatandaşları kent merkezinden Asri Mezarlığa ücretsiz taşıyacak

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...