Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genelkurmay Başkanlığı: 13 ayrı nokta imha edildi

Genelkurmay Başkanlığı: 13 ayrı nokta imha edildi

GÜNDEM Haberleri

TSK'dan son dakika açıklaması: Irak kuzeyi Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlere ait 13 ayrı nokta imha edildi...

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden önemli yurt içi olaylara ilişkin yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü Terör örgütü mensuplarına ait 13 ayrı noktadaki sığınak, barınak ve malzeme depoları hava harekatı sonucunda imha edildiği belirtildi.
      
Açıklamaya göre, Şırnak'ın Şenoba bölgesinde icra edilen operasyonda teröristlere ait depoda çok sayıda el yapımı patlayıcı malzemesi ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
      
Mardin Nusaybin'de de karayoluna tuzaklanmış bir adet RPG-7 anti tank mühimmatı ile el yapımı patlayıcı haline getirilmiş yangın söndürme cihazı bulunarak imha edildi. Bingöl merkezde ilçe mülki sınırları içerisinde icra edilen operasyonda da teröristlere ait iki sığınakta, beş roket mühimmatı, beş el yapımı patlayıcı, 20 molotof, çok sayıda mühimmat ve bomba yapımında kullanılan malzeme ile yaşam malzemesi ele geçirildi.
      
Öte yandan, Gaziantep'in Karkamış ilçesinde de terör örgütü DAEŞ mensubu, yabancı uyruklu 2 kişinin yakalandığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...