Yine arkadan kalleşçe vurdular

Yine arkadan kalleşçe vurdular

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın hain saldırılarında Diyarbakır, Mardin ve Şırnak'ta 5 fidan daha soldu.

PKK'lı hainlerin güvenlik güçlerinin karşısına çıkamayıp gene kalleşçe polisleri arkalarından vurdu. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu ile Uzman Çavuş Sinan Uçan şehit oldu. Evlerinden görevli oldukları Jandarma Taktik Alay Komutanlığına gitmek üzere çıkan kahramanlar, otomobile bindikleri sırada arkalarından bir grup teröristin uzun namlulu silahlı saldırısına uğradı. Aynı apartmanda kapı komşu oldukları belirlenen şehitlerin çapraz ateşe tutulduğu ve teröristlerin uzmanların öldüğünden emin olduktan sonra olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Diyarbakır'da düzenlenen cenaze töreninin ardından şehitler memleketlerine uğurlandı.  Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde ise hainlerin yola yerleştirdikleri bombanın uzaktan kumanda ile patlatması sonucu uzman çavuş Hasan Büber şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Mardin'in Nusaybin ilçesi Bagok kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada da yaralanan 7 askerden, Jandarma Komando Uzman Onbaşı Hakan Öcalan şehit oldu. 1 terörist de öldürüldü. Öte yandan Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir ay önce terör örgütü PKK'nın Özel Hareket Polislerini taşıyan zırhlı araca roketatarlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Aksaraylı 22 yaşındaki polis memuru Emre Akbaş'ın tedavi gördüğü GATA'da şehit olduğu öğrenildi. Şırnak'ta hendeklere yönelik operasyon düzenleyen polis ile teröristler arasında ise çatışma çıktı. Çatışmalarda hem barikatlarda patlayan bombaların hem de mermilerin hedefi olan 9 kişi yaralandı. Ayrıca Mardin'in Savur İlçesi'nde PKK'lı teröristler önceki gece polis lojmanlarına roketatar ve otomatik silahlarla ateş açtı. Saldırıda 1 komiser yaralandı.
Yine arkadan kalleşçe vurdular
20 gün önceki saldırıdan kurtulmuştu
? Jandarma Astsubay Tolga Topçuoğlu'nun 20 gün önce de bombalı saldırıya maruz kaldığı, ancak yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Acılı haber ardından Malatyalı Tolga Topçuoğlu'nun (26) baba ocağında ağıtlar yükseldi. Evli ve henüz 1 aylık bir bebeği olan Şehit Astsubay Topçuoğlu'nun babası Alaattin Topçuoğlu, “Zaten şehit haberlerini izledikçe ağlıyordum. Vatan sağolsun” dedi.
Yine arkadan kalleşçe vurdular
10 gün önce  bayramda hasret gidermişlerdi
? Uzman Çavuş Sinan Uçan'ın acı haberi ise İzmir'de yaşayan ailesini yasa boğdu.10 yıllık Uzman Çavuş Sinan Uçan'ın eşi Sibel Uçan şehit haberini Silvan'daki evinde alırken Sinan Uçan'ın İzmir'de yaşayan emekli babası Celalettin ve annesi Türkan Uçan'a haber, yetkililer tarafından verildi. Şehidin 10 yaşındaki Sudem adında bir kızı var. Uçan'ın 10 gün önce Bayram için ailesinin yanına geldiği öğrenildi. 







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...