HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

Kaynak: İHA
Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sur ve Yenişehir ilçesinde bulunan 9 mahallede saat 05.00 itibariyle ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Diyarbakır Valiliğinin saat 05.00'da ilan ettiği sokağa çıkma yasağından sonra saat 06.00'da kapsamlı operasyon başlatıldı. Özel harekat polisleri tarafından yürütülen operasyon kapsamında halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden teröristlere yönelik çalışmalar başlatıldı. Teröristlerin barındığı bölgelere giren özel harekat polisleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 3 terörist vurularak etkisiz hale getirildi. Sur ve Yenişehir ilçelerinde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği 9 mahallesinde operasyonlar tüm hızla devam ederken, yer yer güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çatışmaların sürdüğü belirtildi. Polis ekiplerinin operasyon düzenlediği bölgede silah sesleri yankılanıyor.


Valilik kararıyla Sur ilçesinde Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Gazi Caddesi, Cemal Yılmaz ile Yenişehir ilçesi Feritköşk ve Dicle mahallerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasağın ilan edildiği ilçede barınan ve halkın can güvenliğini tehlikeye atan terörist gruplarının bertaraf edilmesi için geniş katılım ve kapsamlı operasyon devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...