Biri öldü, diğeri yoğun bakımda

Biri öldü, diğeri yoğun bakımda

GÜNDEM Haberleri

Adana'dan giden 11 kişi, komşu illerden de en az 6 kişi öldü.

Raşit Aydoğan
Ankara'daki “Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi'ne” katılmak üzere Adana'dan otobüs ve trenlerle yola çıkan 900 kişiden birçoğunun toplanma noktasına yakın yerdeyken bombaların patlaması, iller arasında en çok can kaybının Adana'dan olmasına yol açtı. Adana'dan giden 11 kişi, komşu illerden de en az 6 kişi öldü. Ölenlerden çoğu, Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) üyesi TCDD çalışanlarıydı. Bunlardan Hacı Kıvrak (51), ağır yaralı olarak kaldırıldığı İbni Sina Hastanesi'nde can verdi. Kıvrak'ın mesai arkadaşı ve yakın dostu Haşim Alçın (57) ise Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veriyor. İki çocuk babası Kıvrak'ın cenazesi Yozgat'ın Üzümlü köyüne uğurlandı. 
Malatya'dan gelen heyette yer alan CHP üyesi Kasım Otur'un (48) cenazesi, memleketinde kılınan namazdan sonra toprağa verildi. 
Emekli işçi doğum gününde can verdi
Bombalı eylemde doğum gününde hayatını kaybeden işçi emeklisi Metin Kürklü (53) memleketi Amasya'nın Merzifon ilçesinde defnedildi. Kardeşi Çetin Kürklü, “Sabah erkenden arayıp doğum gününü kutlamıştım. Öğlen ise cenazesini almaya gittim” dedi. Ölenlerden Nizamettin Bağışçılar'ın (57) cenazesi, Manisa Saruhanlı'da Kürtçe ağıtlarla toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...