Hatay'da 9 IŞİD militanı yakalandı!

/ Kaynak: AA
Hatay'da 9 IŞİD militanı yakalandı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hatay'ın İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde, terör örgütü IŞİD üyesi olduğu iddiasıyla 9 kişinin gözaltına alındığı bir kişinin ise arandığı bildirildi

Hatay Valisi Ercan Topaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hatay Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin, IŞİD'in il genelindeki yapılanmasına yönelik yaptıkları çalışma kapsamında İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlediğini söyledi. Operasyon kapsamında, terör örgütü IŞİD üyesi olduğu ileri sürülen 9 şüphelinin gözaltına alındığını ifade eden Topaca, bir kişinin de arandığını belirtti.
Gözaltına alınan 9 kişinin İskenderun adliyesine sevk edildiğini belirten Topaca, gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda tabanca, dolu fişek, silah parçaları, örgüt bayrağı, örgütsel dokümanların ele geçirildiğini kaydetti.
 

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...