Erdoğan, Akıncı ile bir araya gelecek

Erdoğan, Akıncı ile bir araya gelecek

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, “KKTC'ye Su Temini Projesi Tesisleri”nin açılışının ardından KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Dairesi'nden verilen bilgiye göre, Erdoğan, “KKTC'ye Su Temini Projesi Tesisleri Açılış Töreni” için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne günü birlik resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın saat 13.00'te Çamlıbel'de bulunan İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde KKTC'ye Su Temini Projesi Tesisleri'nin açılışını yapacak.

Açılış töreninin ardından Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 14.30'da Girne'de bulunan Merit Park Otel'de çalışma yemeğinde bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı gün saat 16.30'da Ercan Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket edecek.

Bu arada Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KKTC'den ayrılışı esnasında Ercan Havaalanı apron bölgesinden iki ülke Cumhurbaşkanlıkları'na bağlı medya birimleri ile iki ülkenin resmi medya kurumları TRT, AA, BRTK ve TAK tarafından görüntü alınabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...