CHP?kendini başarılı bulmadı

CHP?kendini başarılı bulmadı

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"Başarılı olduğumuzu söyleyemem" diyen Kılıçdaroğlu, şu değerlendirmelerde bulundu: "Bi-zim oyumuz arttı. Milletvekili sayımız da arttı. Ama arttı diye kendimizi başarılı görmüyoruz. Başarının ölçüsü iktidar olmaktır. Bütün bunları yetkili organlarımız, artı kurultay zaten değerlendirecektir. O çerçevede hareket edeceğiz. 7 Haziran'da nasıl milli iradeye saygılı olduysak, 1 Kasım'da ortaya çıkan tabloya da aynen saygılıyız. Milli iradeye saygı duymak, demokrasinin temel kurallarından birisidir. Hiç kimsenin, hiçbir yurttaşımın bundan en ufak bir endişe duymamasını istiyorum. Diğer muhalefet partilerinin oy kaybetmesi, ortaya çıkan tablo CHP'nin sorumluluğunu çok daha ileriye taşımıştır, bunun bilincindeyiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...