Belediye ile PKK'dan kahpe ortaklık

Belediye ile PKK'dan kahpe ortaklık

GÜNDEM Haberleri

Teröristlerin saldırıları sonucu şehit olan Arif Demir Konya'da ve Jandarma Teğmen Altuğ Pek Muğla'da son yolcuklarına uğurlandı.

Diyarbakır Silvan'da PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu şehit olan polis memuru Arif Demir Konya'da ve Jandarma Teğmen Altuğ Pek Muğla'da son yolcuklarına uğurlandı. Şehit polisin annesi Saliha Demir, “Arif'im bunu hak etmedi. Daha çok analar ağlar, daha çok canlar yakarsınız. Kardeş, kardeş yaşayın” dedi. Arif Demir'in, teröristlerce ateşe verilen tır için belediyeden defalarca talep edilmesine rağmen itfaiye ekibi gönderilmemesi üzerine TOMA ile müdahale için olay yerine gittiği ve roketatarlı saldırıda şehit olduğu öğrenildi. Belediyenin bu tavrı “terör örgütüyle ortaklık” olarak değerlendirildi. Muğla'daki şehit cenazesi merasimine ise yaklaşık 15 bin kişi katıldı. Şehit Teğmen Altuğ Pek'in kız kardeşi Aliye Pek'in, “Ne olur uyan ağabey! Bu acıya dayanamam” şeklindeki feryadı yürekleri burktu. Güçlükle ayakta durabilen baba Mehmet Pek'i ise, yetkililer teselli etmeye çalıştı. Anne Fatma Pek de, oğlunun tabutu başında gözyaşı döktü. Evlerin pencere, balkon ve çatıları da vatandaşlarla doldu, terör örgütü aleyhine sloganlar atıldı.  


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...