Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nusaybin’de bir mahalle teröristlerden temizlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Nusaybin’de bir mahalle teröristlerden temizlendi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Terör örgütü PKK varlığı nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edilen Mardin’in Nusaybin ilçesindeki bir mahalle teröristlerden temizlendi.


Mahalledeki hendekleri kapatan güvenlik güçleri, barikatları da yerle bir etti.Sokağa çıkma yasağının 13’üncü gününe girdiği Nusaybin’de bugün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte teröristlerin ve kazdıkları hendekler ile kurdukları barikatların yoğun olduğu Abdulkadir Paşa Mahallesi’ne geniş kapsamlı operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, mahalleyi temizledi. Yaklaşık 100 kişilik özel harekat polisinin zırhlı araçlar ve kepçelerle girdiği mahallede, bütün hendekler kapatılırken, barikatlar ise yerle bir edildi. Mahallede hendek ve barikatlar ile sokak köşelerine tuzaklanan bombalar ise birer birer imha edildi. Örgüte ait birçok eve de operasyonların düzenlendiği Nusaybin’de çok sayıda örgütsel malzeme de ele geçirildi. Öte yandan, ilçede bir taraftan teröristle çatışan ve hendekler ile barikatları kapatmaya çalışan özel harekat polisleri, diğer taraftan mağdur vatandaşlara da yardım eli uzattı. 155 ve 112’ye yapılan çağrılar üzerine harekete geçen polis, evlerinde mahsur kalan vatandaşları geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye ulaştırdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...