Bu vatanı bölemezsiniz

Düzenleyen:
Bu vatanı bölemezsiniz

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan polis memurları Cengiz Erdur ve Ahmet Çiftaslan, memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

Şehitlerden 47 yaşındaki polis memuru Cengiz Erdur’un Elazığ’da düzenlenen cenaze merasiminde şehidin eşi Melek ve annesi Ayşe Erdur güçlükle ayakta durabildi. Şehidin kayınvalidesi Ayşe Düşünceli, “Ben ona kurban olurum, nafakasının peşindeydi. Ne istediniz Cengiz’imden? Bu vatanı bölemeyeceksiniz” sözleri herkesi duygulandırdı. 2 çocuk babası şehit Erdur okunan Kur’an-ı kerim ve duaların ardından, Asri Mezarlığı’nda defnedildi. Şehit Erdur’un 21 yıllık polis memuru olduğu öğrenildi. Aynı hain saldırıda şehit olan 41 yaşındaki Ahmet Çiftaslan ise Kahramanmaraş’ta ebediyete uğurlandı. Şehidin tören sırasında babasının fotoğrafına bakan şehidin oğlu Muhammet Denizhan’a annesi Dilek Çiftaslan, babasının Türk bayrağı işlemeli gümüş yüzüğünü gösterdi. Şehidin annesi Süheyla Çiftaslan, eşi Dilek ile yakınları, tabutun başında gözyaşı döktü. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın da katıldığı törende, şehit Çiftaslan Şeyhadil Mezarlığı’ndaki şehitlikte uğurlandı. Yaklaşık 1,5 ay önce eniştesinin cenazesi için kente gelen Şehit Çiftaslan’ın doğu görevinin ardından çocuklarının eğitimi için memleketine yerleşmeyi planladığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...