Terör operasyonunda silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi

Terör operasyonunda silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Operasyon düzenlenen evde yapılan aramada, 3 tabanca, bunlara ait yedek şarjör, çok sayıda mermi ve örgütsel dokümanların ele geçirildiği bildirildi

Sancaktepe'de terör operasyonu düzenlenen evde yapılan aramada, 3 tabanca, bunlara ait yedek şarjör, çok sayıda mermi ve örgütsel dokümanların ele geçirildiği bildirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Atatürk Mahallesi Dumanlar Sokak'ta terör örgütü PKK'ya ait olduğu belirtilen hücre evine düzenlediği operasyon sırasında çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen kadının D.K. (19) olduğu kaydedildi.
Bomba tuzaklanmış olması ihtimali üzerine, özel kıyafetli bomba inceleme ve imha ekiplerince evde yapılan aramada, 3 tabanca, bunlara ait yedek şarjör, çok sayıda mermi, diz üstü bilgisayar, dijital malzemeler ve örgütsel dokümanlar ele geçirildiği belirtildi.
Gözaltına alınan 3 şüphelinin ise Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.
Bu kişilerin sansasyonel eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...