3 şehit 3 yetim

Düzenleyen:
3 şehit 3 yetim

GÜNDEM Haberleri

Şırnak ve Diyarbakır’daki hain saldırılarda şehadet şerbetini içen Burak Demirci, Halil Karakuşoğlu ve Mustafa Katırlı dualarla defnedildi.

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Burak Demirci, 24 yaşındaydı. 4 yıl önce mesleğe Cizre’de başlamıştı. Eşi de onunla birlikte teröristlere mücadele ediyordu. Henüz 3 ay önce baba olmuştu. Jandarma Uzman Çavuş Halil Karakuşoğlu, 39 yaşındaydı. 2 evlat sahibiydi. Hainler, Cizre’de önceki gün bir oto lastikçisinde pusu kurdu onlara. İkisi de geride 3 yetim bırakarak şehadet şerbetini içti. Aynı gün aynı saatlerde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde açılan hendekleri kapatmak için çalışıyordu 24 yaşındaki özel harekat polisi Mustafa Katırlı. PKK’lılar onu da öldürdü. Katırlı, şark görevini tamamlamasına rağmen gönüllü olarak Diyarbakır’da kalmıştı. Üç aslan parçasının cenazeleri dün Kahramanmaraş, Osmaniye ve Gaziantep’te binlerce vatandaşın katılımıyla son yolculuklarına uğurlandı. Mehmet Burak Demirci’nin tabutunun üzerine doyamadan ayrılmak zorunda kaldığı 3 aylık oğlu Selahattin’in battaniyesi örtüldü. Polis eşi Hümeyra Demirci’nin tabuta sarılıp, “Kuzum seni çok seviyorum. Bizi bırakıp nereye gidiyorsun?” demesi yürekleri dağladı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...