Parti görünümlü cephanelik

Düzenleyen:
Parti görünümlü cephanelik

GÜNDEM Haberleri

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’nün DBP İl Binası’nda yaptığı aramada çok sayıda molotofkokteyli, el yapımı patlayıcı ve örgütsel yayınlar bulundu.

HDP’nin yavru partisi Demokratik Bölgeler Partisi’nin (DBP) Erzurum il Binası’nda yapılan aramada adeta cephanelik ortaya çıktı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mahallebaşında bulunan DBP binasında DBP Erzurum Eş Başkanları B.Y ve M.S. A eşliğinde arama yaptı. Yapılan aramada, EYB-El Yapımı Patlayıcı Madde yapımında kullanılan malzemeler, çok sayıda çivi, 18 adet molotofkokteylli, EYB-El Yapımı Patlayıcı, molotof kokteylli yapımında kullanılan malzemeler, örgütsel içerikli yayınlar, terör örgütünün propagandasını içeren resimler ile birlikte terör örgütü mensuplarının eylemlerde kullandığı değerlendirilen kadın kıyafetleri ele geçirildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...