Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bağcılar'da polis aracına ateş açıldı!

Bağcılar'da polis aracına ateş açıldı!

GÜNDEM Haberleri

Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde izinsiz gösteri yapan gruptan Akrep diye tabir edilen zırhlı polis aracına ateş açıldı.

Bağcılar'da akşam saatlerinde izinsiz gösteri yapmak isteyen yüzleri maskeli gruba polis müdahale etti. Ara sokaklara dağılan gruptan daha sonra Akrep diye tabir edilen zırhlı polis aracına ateş açıldı. Olayda araca mermi isabet ederken ölen ya da yaralanan olmadı. Polis çevrede helikopter destekli geniş çaplı inceleme başlattı.
ARACA MERMİ İSABET ETTİ
Edinilen bilgiye göre olay Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde Akşemsettin Sokakta izinsiz gösteri yapmak için toplanan yüzleri maskeli kişilerin olduğu ihbarını alan polis ekipleri kısa sürede olay yerine zırhlı araçlarla geldi. Polisin müdahalesiyle ara sokaklara dağılan grup daha sonra polislerinde içinde olduğu zırhlı bir araca ateş açtı. Saldırı sonrası mermiler zırhlı araca isabet ederken ölüm yada yaralanma yaşanmadı.
OLAY YERİ İNCELEMESİNDE HAREKETLİ ANLAR YAŞANDI
Polis ekipleri saldırı sonrası çevrede boş mermi kovanlarını araştırmak için Demirkapı Mahallesi'nde bulunan Akşemsettin Parkı'na geldi. Polis helikopteride havadan destek verirken, zırhlı araçlar parkın etrafında geniş güvenlik önlemi aldı. Bu sırada polis ekipleri telsizden ellerinde silahlı bir grubun olduğunu duyması üzerine kısa süreli hareketli anlar yaşandı. Polis ekipleri hemen silahlarını çekerek parkın etrafında siper aldı. Daha sonra herhangi bir olumsuzluk olmadığını anlayan polis ekipleri parkta incelemelerini sürdürdü. Polis ekipleri saldırıyı yapan kimliği belirsiz kişi yada kişilerin yakalanması için çevrede helikopter destekli geniş çaplı inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...