Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın hedefinde Barzani var!

Düzenleyen:
PKK'nın hedefinde Barzani var!

GÜNDEM Haberleri

Türk askerinin Musul'a yerleşmesi ve Barzani'nin Türkiye ziyareti sonrası ortaya çıkan yeni durum PKK'yı rahatsız etti.

Geçtiğimiz günlerde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani Türkiye'yi ziyaret etmiş MİT, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Özel Kuvvetler Komutanlığını ile bir dizi temasta bulunmuştu. Bu ziyarete PKK'dan tepki gecikmedi. PKK'nın Kandil'deki yöneticilerinden Sabri Ok, Barzani'nin ziyareti ve Türk askerinin Musul'a girmesini sert bir dille eleştirdi.

"BARZANİ TÜRKİYE'YE GİTMESİN DEMİYORUZ AMA..."
İşte Sabri Ok'un ilgili açıklamaları: "Biz KDP'nin Türkiye ile ya da başka devletlerle ilişki geliştirmesine karşı değiliz, ancak hiçbir ilişki ve anlaşma Kürtlerin özgürlük davasının karşısında ve aleyhinde olmamalıdır.

"TÜRK ORDUSUNU NASIL MUSUL'A DAVET EDER"
Barzani bu konuları ne kadar gündemleştirdi, Türk hükümet ve devlet yetkilileriyle neler konuştu bilmiyoruz. Barzani buna rağmen Türk özel kuvvetleriyle, Erdoğan ve Davutoğlu ile MİT ve başkalarıyla neler görüştü bilmiyoruz. Fakat halkımız bütün bunları izlemekte ve tabii ki değerlendirmektedir. Türk ordusunu Musul'a davet etmek ya da buna sessiz kalmak ne kadar doğrudur halkımız daha iyi değerlendirmektedir.
(Milliyet)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...