Sur’da 4 polis yaralandı: Birinin durumu ağır

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Sur’da 4 polis yaralandı: Birinin durumu ağır

GÜNDEM Haberleri  / iha

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden çatışmalarda 4 polis yaralandı. Polislerden birinin keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulduğu öğrenilirken, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların tüm hızıyla sürdüğü ve gece gündüz şiddetli çatışmaların yaşandığı Sur ilçesinden yine kötü haber geldi. Yasağın 28’inci gününde devam ettiği ilçede, güvenlik güçleri ile teröristler arasında sabah saatlerinde çatışma başladı. Çatışmanın şiddeti dakikalar geçtikçe arttı. Teröristler ile güvenlik güçleri arasında sıcak temasın yaşandığı çatışmada, A.S. adlı özel harekat polisi keskin nişancı tüfeği Kanas ile başından vuruldu. Yaralı polisin hastaneye kaldırılması için olay yerine ambulans istenirken, bu sırada yakın bir noktada teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada da 3 özel harekat polisi de şarapnel parçalarının kendilerine isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Şarapnel parçalarıyla yaralanan polislerin hayati risklerinin bulunmadığı öğrenilirken, başından vurulan A.S. adlı polisin durumunun ciddi olduğu ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü bildirildi.

İlçede çatışmalar sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...