Bahçeli kamera talebinden vazgeçti

Düzenleyen: / Kaynak: Habertürk
Bahçeli kamera talebinden vazgeçti

GÜNDEM Haberleri  / Habertürk

MHP, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinin kameraya alınması talebinden vazgeçti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni Anayasa, TBMM İçtüzük değişikliği ve Avrupa Birliği (AB) ile vize serbestisi için çıkartılacak yasalar konusunda başlattığı muhalefet turunun ikinci durağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TMMM’deki makam odası olacak.

Saat 14.00’te başlayacak görüşmede terör operasyonları ile HDP Eş Genel Başkanlarının dokunulmazlıklarının kaldırılması gibi konuların da gündeme gelmesi bekleniyor. MHP bugünkü görüşmenin kameraya alınması talebinden vazgeçti.
 
Başbakan Davutoğlu ile MHP lideri Bahçeli arasında geçecek görüşmede heyetler de belli oldu. Buna göre, AK Parti heyetinde Ömer Çelik, Lütfi Elvan, Mehmet Ali Şahin, Naci Bostancı; MHP heyetinde ise Semih Yalçın, Oktay Vural, Oktay Öztürk, İsmet Büyükataman yer alacak.

Başbakan, 30 Aralık’ta CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile 2 saat 15 dakikalık bir görüşme yapmıştı. Anayasa değişikliği konusunda mutabakat sağlandığı belirtilen görüşmede, değişikliğin nasıl yapılacağının daha sonra ele alınacağı belirtilmişti. Başbakan Davutoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüşmek için de talep ettiği randevuyu daha sonra HDP kanadından gelen açıklamalar nedeniyle iptal etmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Habertürk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...