Bunun adı öz hainlik

Düzenleyen:
Bunun adı öz hainlik

GÜNDEM Haberleri

Mardin'in Dargeçit ilçesinde römorkunda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilen traktörün DBP'li belediyeye ait olduğu ortaya çıktı.

Sırtlarını terör örgütüne dayadıklarını itiraf eden, her fırsatta PKK'ya açıkça destek veren HDP'liler "öz yönetim" çalışmalarına tam gaz devam ediyor! Daha önce PKK'ya silah götüren HDP'li vekil veya başkanlar yakalanmıştı ama Mardin'in Dargeçit ilçesinde ihanetin boyutu büyüdü. İlçede önceki gün vatandaşların ihbarı üzerine polis ekiplerince durdurulan bir traktörün römorkunda yapılan aramada; 7 roketatar, 10 uzun namlulu silah, 7 el bombası, 43 roketatar sevk fişeği, 33 şarjör, 2 telsiz ve 8 sırt çantası bulundu. 3 terörist de gözaltına alındı. Dün yapılan incelemede; traktörün HDP'nin 'yavru'su Demokratik Bölgeler Partili (DBP) belediyeye ait olduğu belirlendi. Traktör incelenmek üzere ilçe emniyet amirliğine götürülürken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Mardin Valiliği de olayla ilgili soruşturma başlattı. 
ŞIRNAK'TA 2 ÖLÜ
Öte yandan; Şırnak'ta, sokağa çıkma yasaklarını protesto etmek için önceki gece toplanan gruplar gösteri düzenledi. Polis göstericilere müdahale ederken, bir süre olaylar devam etti. Dün sabah erken saatlerde Dicle Mahallesi'ndeki Orman Caddesi'nde bulunan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla yeni bir operasyon başlatıldı. Hendek ve barikatların bulunduğu mahallede çıkan çatışmada 2 kişi öldü. Terörist mi yoksa çatışma ortasında kalan kişiler mi olduğu henüz açıklanmayan 2 kişinin cesetleri, çatışma sürdüğü için uzun süre alınamadı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...