HDP'den son dakika kararı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
HDP'den son dakika kararı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, yeni anayasa çalışmaları için TBMM’de kurulması muhtemel Anayasa Uzlaşma Komisyonu’na üye verecekleri mesajını verdi.

HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Anayasa Uzlaşma Komisyonu’na üye verip vermeyecekleri konusunda, “Bizim demokratik bir anayasa talebimiz hiç ortadan kalkmadı. Ama şuanda bizim sözümüzü söylememiz gereken her yerde var olacağız, var olmaya devam edeceğiz. Bizim anayasa yapım sürecine dair daha sonra basın ve kamuoyunu bilgilendirme toplantımız olacak. TBMM Başkanlığı nezdinde bu girişimler devam edecek. Geçmişte de biz Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nda vardık. Bizim orada da bölge yönetimleri, öz yönetimler ve özerkliğe ilişkin, yerel demokrasiye ilişkin ayrıntılı önerilerimiz var, onları tekrar güncelleyip kamuoyuna sunacağız” açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...