Sur ve Cizre'den acı haberler geldi

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sur ve Cizre'den acı haberler geldi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Sur'da bugün meydana gelen patlamada 1 askerimiz şehit olurken 5 askerde yaralandı. Şırnak Cizre'de de bir asker şehit oldu

Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nde 2 Aralık günü, barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Sur’da bugün güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmalar yaşanırken, ilçeden sık sık silah ve patlama sesleri yükseldi.

1 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU
 
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında bugün çıkan çatışmalarda yaralanan askerlerden durumu ağır olan 1 uzman çavuş, Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı 5 askerin ise hastanede tedavisine devam ediliyor.
 
Şırnak Cizre'de 1 asker şehit oldu

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde görev yapan jandarma uzman çavuş 23 yaşındaki Ümit İnan terör örgütü ile girilen çatışmada şehit oldu. Ümit İnan'ın Kocaeli'nin Gebze İlçesi Mustafa Paşa Mahallesi'nde bulunan ailesine acı haber verildi. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, asker ve emniyet görevlileri ile eve gelerek Nezir ve Zeliha İnan çiftine oğullarının şehit olduğunu bildirirken, bir 112 Acil ekibi hazır bulundu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...