Mehmetçiğe sığındılar

Düzenleyen:
Mehmetçiğe sığındılar

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik güvenlik güçlerince başlatılan “Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci” operasyonu sürüyor.

Operasyon kapsamında güvenlik güçlerine sığınan vatandaşların askerler tarafından güvenli bölgeye tahliyeleri de devam ediyor. Mahallelerde tuzaklanan patlayıcıları imha eden askerlerin yanına gelen bir kişi, anne ve babasının yaşlı olduğunu, bu nedenle barikatları aşıp onları hastaneye götüremediklerini söyledi. Askerî yetkililer, bunun üzerine ailenin Sur Mahallesi’ndeki evine gitti. İkram edilen çayı içen ve yaşlı çiftin durumuyla ilgili bilgi alan yetkililer, “Kimse size zarar veremeyecek. Sizlerin yanındayız” ifadelerini kullandı. Yaşlı çift de devlete güvenlerinin tam olduğunu vurguladı. Asker ve polisler, ilçede ağır hava şartlarına rağmen vatandaşların can güvenliğini korumak için cansiparane görev yapıyor. Askerleri evine davet eden yaşlı bir kadın, “Üşüyor musunuz? Çayımız demli oğul, kaç gündür sizi bekliyoruz” diyerek Mehmetçiğe çay ikramında bulundu. Çayı içen asker, duygulandıran bu sözleri üzerine yaşlı kadının elini öptü.

Mehmetçiğe sığındılar

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...