Boydak soruşturmasında flaş gelişme

Düzenleyen:
Boydak soruşturmasında flaş gelişme

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de gözaltına alınan ve savcılık tarafından sorgulanan Erol Boydak serbest bırakıldı.

Kayseri'de 'Paralel Yapı' soruşturmasında gözaltına alınan ve savcılık tarafından sorgulanan Hacı Boydak, Memduh Boydak ve Murat Bozdağ, nöbetçi savcılık tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilirken, Erol Boydak ise serbest bırakıldı.

CUMA GÜNÜ GÖZALTINA ALINDILAR

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgüte finans sağlandığı iddiasıyla Boydak Holding'in 4 üst yöneticisini gözaltına aldı. Boydak Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Boydak Center'da arama yapan ekipler, bilgisayar hard diskleri ve muhasebe kayıtlarının kopyalarını aldı. Boydakların emniyetteki ve savcılıktaki sorgularında, suçlamaları reddettikleri öğrenildi.

Boydak soruşturmasında flaş gelişme

HACI BOYDAK: ÇOK MUTLUYUM

Savcılık sorgusu öncesi, hastaneye sağlık kontrolüne getirilen yöneticilerden Hacı Boydak, DHA muhabirinin, 'Bir şey söylemek ister misiniz?' sorusu üzerine, "Çok mutluyum" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...