PKK'nın dağ kadrosuna darbe! 12 terörist birden...

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
PKK'nın dağ kadrosuna darbe! 12 terörist birden...

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İdil’de yaşanan çatışmada, 2 polis şehit oldu, 6 güvenlik görevlisi yaralandı. Çatışma sonunda 12 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde çatışmada şehit olan özel harekat polisleri Hakan Yılmaz ile Muzaffer Tufaner'in görev yaptıkları Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nden iki ay önce Silopi’ye, oradan da geçici görevle Şırnak’ın İdil ilçesine gittikleri belirtildi. Hakan Yılmaz ile Muzaffer Tufaner’in şehit olduğu haberi Kayseri’deki mesai arkadaşlarına ve ailelerine öğleden sonra ulaştı. Şehitlerden Hakan Yılmaz’ın cenazesinin yarın Karaman’da, Muzaffer Tufaner’in cenazesinin ise Yozgat’ın Yerköy ilçesinde düzenlenecek törenlerle toprağa verileceği belirtildi. Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, "Milletimizin ve camiamızın başı sağ olsun. Şehitlerimizin ailelerini Şırnak’a, son yolculukları için düzenlenecek törene gönderdik. Yarın da Karaman ve Yozgat Yerköy’de toprağa verilecekler" dedi. 
Bu arada İdil'de 2 polisin şehit olduğu çatışmada yaralanan 6 özel harekat polisinin de Kayseri kadrosundan olduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...