Diyarbakır'da silah sesi panikletti

Diyarbakır'da silah sesi panikletti

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, bir AVM'de mağaza çalışanlarıyla tartışan bir kişi, uzun namlulu silahla ateş edince kısa süreli panik yaşandı.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa yolu kenarında bulunan AVM'de henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, girdiği mağaza çalışanlarıyla sorun yaşadı. Sorunun büyümesi üzerine şüpheli, özel güvenlik tarafından dışarı çıkarıldı. Dışarı çıkarılan şüphelinin, bir süre sonra tekrar AVM'ye gelip uzun namlulu silahla ateş etmesi kısa süreli paniğe neden oldu. AVM'nin müdürü Mert Sakaklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 19.00 sularında AVM'de bulunan bir mağazadaki müşterinin mağaza çalışanlarıyla sorun yaşadığını söyledi. Alkollü olduğu belirtilen kişinin AVM'den çıkarıldığını, ancak yanındaki kişiyle birlikte tekrar içeri girmeye çalıştıklarını belirten Sakaklı, güvenlik görevlilerinin buna müsaade etmediklerini anlattı. Bu sırada şüphelinin ateş ettiğini dile getiren Sakaklı, şöyle konuştu: "Kimse zarar görmüyor, çünkü yere doğru ateş edilmiş. Yerdeki fayans kırılıyor. Bu sırada şebekeden kaynaklı bir elektrik kesintisi olmuş, ancak jeneratörler 20 saniyede devreye girdi. Bunun dışında başka bir durum söz konusu değildir. Silah sesi duyunca bir panik havası oluşuyor, ama şu anda her şey gayet sakin ve kontrol altında, aksi bir durum yok." Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...