Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta 13 terörist daha öldürüldü!

Düzenleyen:
Şırnak'ta 13 terörist daha öldürüldü!

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda 13 terörist etkisiz hale getirildi.

Kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla  tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal  güvenliğinin sağlanması amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından  güvenlik güçlerince 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi  Operasyonu" sürüyor. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri  ve emniyet güçlerinin müşterek operasyonunda 13 terörist daha etkisiz hale  getirildi. Böylelikle, operasyonun başladığı tarihten itibaren etkisiz hale  getirilen terörist sayısı 28'e yükseldi. Operasyon bölgesinde, jandarma özel harekat ve polis özel harekat  timleri ile PKK'lılar arasında çatışmalar yoğunlaşırken, güvenlik güçlerinin  çalışmaları sonucu, teröristler tarafından oluşturulan 3 barikat kaldırıldı ve 39  el yapımı patlayıcı imha edildi.
 
Teröristlerin barikat ve çukurlara yerleştirdikleri patlayıcıları  uzaktan infilak ettirmek için yüzlerce metre uzunluğunda kablo kullandığı  belirlendi.
 
Bu arada, Yeşilyurt Mahallesi'nde güvenlik güçlerince tespit edilen el  yapımı patlayıcıların kontrollü şekilde infilak ettirilmesi kameralara yansıdı.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...