Şehide saygı

Düzenleyen:
Şehide saygı

GÜNDEM Haberleri

Gönüllü olarak gittiği Mardin Nusaybin’de şehit düşen özel harekat polisi Coşkun Nazilli dün Antalya’nın Alanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Gönüllü olarak gittiği Mardin Nusaybin’de şehit düşen özel harekat polisi Coşkun Nazilli dün Antalya’nın Alanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Konvoy eşliğinde camiye getirilen Nazilli’nin cenaze törenine binlerce kişi iştirak etti. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu gül sularıyla yıkandı ve omuzlarda taşınarak cami avlusundaki musalla taşına konuldu. Özel hareket polisleri şehidin başında nöbet tutarken ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Alanyalılar da şehidine sahip çıkaracak büyük saygı gösterdi. İlçede dün dünyaevine giren bir çift, şehit cenazesi sebebiyle salonda toplanan yüzlerce misafirle birlikte saygı duruşunda bulunup, düğünü eğlence olmadan bitirdi. 
Yine Nusaybin’nde şehit olan askerlerden Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Etiz’ memleketi Osmaniye’nin Toprakkale İlçesi’nde, Uzman Çavuş Vedat Aykut ise Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Soğanlı Köyü’nde, Bölük komutanı Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir de memleketi Mersin Tarsus’ta defnedildi. Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde 20 Mart günü ağır yaralanan ve Ankara GATA’da tedavisi süren Piyade Üsteğmen Erdem Keskin, yaşama mücadelesini kaybetti. Şehit Üsteğmenin cenazesi bugün toprağa verilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...