İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 15 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 15 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / AA

İzmir merkezli 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında 15 kişi gözaltına alındı.

İzmir merkezli 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 15 kişi gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgüte mali destek sağlanmasına ilişkin edilen bazı bilgiler doğrultusunda, 7 ilde bazı kişiler hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İzmir, Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa, Manisa ve Isparta'da belirlenen adreslerde aralarında üst düzey emniyet mensuplarının da bulunduğu kamu görevlileri ile örgüt adına faaliyetler yürüttüğü ileri sürülen 15 kişiyi gözaltına aldı.

Şüphelilere yönelik iddialar arasında, daha önce polisevi ek hizmet binası olarak kullanılan Konak ilçesi Karataş semtindeki bir binanın değerinin altında ve usulsüz şekilde örgüte kazandırılması iddialarının da yer aldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...