Cumhurbaşkanı Erdoğan-Başbakan Davutoğlu zirvesi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Başbakan Davutoğlu zirvesi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldi. Görüşme 1 saat 40 dakika sürdü. Cumhurbaşkanlığı kaynakları ise "Açıklama yok, olağan kabul sona erdi" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldi. Erdoğan ile Davutoğlu arasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda 40 dakikalık gecikmeyle saat 18.40'da başlayan görüşme 1 saat 40 dakika sürdü. Görüşmeye ilişkin Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından "Açıklama yok. Haftalık olağan kabul sona erdi" şeklinde açıklama geldi. 

Görüşme 1 saat 40 dakika sürdü. AK Parti MKYK'daki yetki devrinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu arasında görüş ayrılığı olduğu iddiaları görüşmeyi kritik hale getirmişti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...