Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırat Kalkanı Harekatı'nda terörist hedefler vuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fırat Kalkanı Harekatı'nda terörist hedefler vuruldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanlığı, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 8'inci gününde, Zavgar ve Külliyah bölgelerindeki teröristlere ait olduğu belirlenen 25 hedefin fırtına obüsleriyle vurulduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Fırat Kalkanı Harekatı'nın 8'inci gününde, dün saat 09.30'dan şu ana kadar, Zavgar ve Külliyah bölgelerinde teröristlere ait olduğu belirlenen ve yerleri tespit edilen 25 hedef, fırtına obüsleriyle 107 atım yapılarak, tam isabetle vurulmuştur." denildi.

Açıklamada, "Akşam saatlerinde,18.50 sularında yine Zavgar ve Külliyah bölgelerinde teröristlerce barınma alanı olarak kullanıldığı tespit edilen 4 bina Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarca yapılan hava taarruzuyla, içindeki teröristlerle birlikte imha edilmiştir. Buna ilave olarak, Koalisyon Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarınca, Güzelmezra bölgesine yapılan hava taarruzu sonucunda, DEAŞ'a ait bir silahlı araç imha edilmiştir." bilgisine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...