HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tunceli'de bombalı araç alarmı

Düzenleyen: /
Tunceli'de bombalı araç alarmı
TUNCELİ, Haber

GÜNDEM Haberleri

TUNCELİ'nin Ovacık İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin bir aracı gasp ettiği haberinin duyulması, güvenlik birimlerini alarm durumuna geçirdi.

Özel bir şirkete ait sigara dağıtım aracını dün akşam saatlerinde Tunceli -Ovacık karayolunun Gökmeydanı mevkiinde durduran PKK'lı teröristler, araçtaki 2 kişiyi cep telefonlarını alarak serbest bıraktı, sigara ve elektronik malzeme yüklü aracı gasp etti.
Şirket çalışanlarının haber verdiği güvenlik güçleri, PKK'lıların gasp ettikleri araca bomba yükleyip eylem yapabileceği ihtimali üzerine alarma geçildi. 
Tunceli merkez ve tüm ilçelerdaki güvenlik birimleri, terör örgütünün bomba yüklü araçla eylem yapabileceği konusunda uyarıldı. Tunceli Valiliği'nden olayla ilgili yazılı açıklamada şöyle denildi:
"30 Eylül 2016 günü içerisinde 2 şahısın bulunduğu araç İlimiz Ovacık İlçesi Gökmeydanı mevkiinde terör örgütü mensupları tarafından durdurulmuştur. Teröristler tarafından şahıslara ait cep telefonları ve araç gasp edilmiş, araçtaki şahıslar bırakılmıştır. Şahıslarla yapılan ilk görüşmede gasp edilen araçta çok sayıda sigara ve çeşitli elektronik malzemeler bulunduğu anlaşılmıştır. Olayın öğrenilmesinin ardından gasp edilen araçla ilgili tüm birimler müteyakkız hale getirilmiş olayla ilgili olarak Ovacık Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli tahkikata başlanmıştır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...