OSB ve KSS'lere faiz indirimi

- Güncelleme:
OSB ve KSS'lere faiz indirimi

Ekonomi Haberleri

Nihat Ergün, "Gelişmiş bölgelerde OSB'lerin kredi faiz oranlarını yüzde 3'e indirdik ve vadelerini uzattık, 11 yıla çıkarttık" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün, "Gelişmiş bölgelerde OSB'lerin kredi faiz oranlarını yüzde 3'e indirdik ve vadelerini uzattık, 11 yıla çıkarttık" dedi. nbsp;
TUBİTAK'ın ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlediği 44. araştırma projeleri yarışmasında finale kalan 202 projenin ATO Congresium'da sergilenen stantları gezen Bakan Nihat Ergün, gazetecilerin sorularını cevapladı.
Gelişmiş bölgelerde OSB'lerin kredi faiz oranlarını düşürdüklerini açıklayan Bakan Ergün, "OSB'lerin hem altyapıları hem de kamulaştırılmaları bakanlığımız tarafından kredilendiriliyor. Bu kredilerin faiz oranları 10 yıl önce gelişmiş bölgelerde yüzde 20 idi, daha sonra biz bunu yüzde 6'ya indirdik. Şimdi de gelişmiş bölgelerde OSB'lerin kredi faiz oranlarını yüzde 3'e indirdik ve vadelerini uzattık, 11 yıla çıkarttık. 11 yılda geri ödemesini yüzde 3 faiz ile ödeyecekler" diye konuştu.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...