Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ mezarlığı

Düzenleyen:
FETÖ mezarlığı

GÜNDEM Haberleri

FETÖ terör örgütünün elebaşı Gülen ile üyelerinin Türkiye’ye iade edilip edilmeyeceği ya da ABD’den başka bir ülkeye sığınabileceği tartışmaları sürerken Pensilvanya’da mezarlık hazırlanması dikkati çekti.

Gülen’in yaşadığı yere yakın mesafede bulunan mezarlığın girişinde  “Gurbet Cemetery” (Gurbet Mezarlığı) tabelası bulunuyor. Mezarlık için çeşitli bilgilerin yer aldığı bir internet sitesi de hazırlandı. Sitede yayınlanan krokiye göre yaklaşık 2 bin kişi kapasiteli olduğu görülen alan üzerindeki mezar yerleri, bin dolardan başlayıp kişi sayısına göre 10 bin dolara kadar fiyatlarla satışa sunuluyor. 27 Mayıs 2015’ten itibaren geçerli olduğu duyurulan fiyat listesinde aile için fazla sayıda mezar yerinin alınması durumunda indirim ve taksit imkânları da sunuluyor. Wind GAP’te doğup büyüdüğünü belirten John Favere isimli kasaba sakini, Gülen’in ölümü halinde bu mezarlığa gömüleceğine inandığını belirterek “Bu mezarlık, Gülencilerin uzun süre buradan gitmeyi düşünmediklerini gösteriyor” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...