Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ’cüler Trump’ı bile motive etmiş!

Düzenleyen:
FETÖ’cüler Trump’ı bile motive etmiş!

GÜNDEM Haberleri

Clinton başkan olamayınca hüsrana uğrayan FETÖ’cülerin yeni rüyası: Trump Türkiye’ye geldi, namaz kıldı.

FETÖ’cülerin tutuklu bulunduğu cezaevinde örgüt üyelerinin birbirlerine gönderdikleri belirlenen not kâğıtlarında, ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump’ın Türkiye’ye gelerek namaz kıldığını rüyasında gördüğünü aktaran bir kişinin anlattıkları dikkat çekti. Rüya, notlarda şu ifadelerle anlatıldı: “Bir garip rüya gördüm. Rüyamda Trump Amerikan Başkanı olmuş, ekibiyle beraber Türkiye’ye gelmiş. Cami ziyareti sonrasında da namaza duruyor. Ancak Trump’ın namazında rükû ve secde yok.” Not kâğıtlarının son bölümünde rüyayı anlatanın, “Sabah televizyonu açtım, ‘Amerika’nın yeni başkanı Trump’ diyordu” ifadeleri yer alıyor.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ geçtiğimiz günlerde örgütün sahte rüyalar üzerinden çalışma yaptığını belirterek şu rüyayı paylaşmıştı: “Bir FETÖ üyesi anlatıyor; ‘Rüyamda bir kaynar kazan gördüm. Sonra kendimi bir konferans salonunda buldum. Orada bir hanımefendi vardı (Hillary Clinton) derdimizi anlattık. (Ben size yardımcı olacağım) dedi. Sonra da bize kartını verdi, (Ben ABD başkanıyım, ne zaman isterseniz beni arayabilirsiniz) dedi’. Bir diğer rüyada ise Peygamberimiz Malatya Cezaevine gelmiş, bayram namazı kıldırmış. Duvarlar kalkmış, herkes saf olmuş. Şimdi öbürü ‘Ben görmedim’ diyor, diğeri ‘Senin imanında sıkıntı var, ben gördüm’ diyor. ‘Gördüm’ diyen rüyayı uyduran veya yaymakla görevli olan kişi. Bir sürü sahte rüyalarla içerideki insanları motive etmeye çalışıyorlar.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...