Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

'Hayır' sonrası sürpriz ziyaret

'Hayır' sonrası sürpriz ziyaret
Fotoğraf Başlığı 'Hayir' sonrasi sürpriz ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun anayasa değişikliği teklifi için “hayır” oyu kullanacaklarını açıklamasından saatler sonra Ankara’da sürpriz bir görüşme yapıldı.

Kaydet
a- | +A

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, resmi programında olmamasına rağmen eski Adalet Bakanı Şevket Kazan’ı evinde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Yargıda Birlik Derneği üyeleriyle görüşmesinin ardından yaptığı ziyarette Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da yer aldı. Ziyaretle ilgili Saray’dan herhangi bir görüntü ve açıklama paylaşılmadı. Sürpriz programın “nezaket ziyareti” kapsamında yapıldığı, Erdoğan ile Kazan’ın bir süre sohbet ettiği öğrenildi.

Şevket Kazan, 2016 yılında Saadet Partisi genel başkanlığına Temel Karamollaoğlu’nun seçilmesinden sonra partinin Yüksek İstişare Kurulu üyeleri arasında yer aldı.

'Hayır' sonrası sürpriz ziyaret
Başlık Resmi'Hayır' sonrası sürpriz ziyaret


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM Genel Kurulunda anayasa değişikliği teklifinin mevcut haliyle referanduma sunulması durumunda parti olarak "hayır" oyu kullanacaklarını söyledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
İstanbul Asayiş Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.