Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon'da 23 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Trabzon'da 23 kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Trabzon'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Çaykara ve Akçaabat ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 59 kişi gözaltına alınırken, 23 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Çaykara ilçesinde FETÖ/PDY terör örgütü yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 29 kişiden 12’si tutuklanırken, 12’si adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 5 kişinin ise firari olduğu öğrenildi.Örgütün Akçaabat yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 30 kişi gözaltına alınırken, bunların 11’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 17 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 2 kişinin savcılık tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Trabzon’da 2 memur gözaltına alındı 

Trabzon Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri dün gece yapmış olduğu çalışmada meslekten ihraç edilen 2 memuru gözaltına aldı. TEM şube ekiplerinin, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında yapmış olduğu çalışmada Trabzon Valiliği'nde ve Ortahisar Kaymakamlığı'nda görevliyken Kanun Hükmünde Kararnameyle meslekten ihraç edilen 2 memur 'Bylock' soruşturması kapsamında gözaltına alarak il emniyet müdürlüğüne sevk edildi. 
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...