Emniyetten ihraç edilen 13 şahıs gözaltına alındı

Düzenleyen:
Emniyetten ihraç edilen 13 şahıs gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, emniyetten daha önce ihraç edilen 13 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY terör örgütünün Eskişehir emniyet teşkilatı içerisindeki oluşumuna yönelik yapılan operasyonda daha önceden meslekten ihraç olan 2’nci sınıf emniyet müdürü rütbesinde 1 şahıs, 3’üncü sınıf emniyet müdürü rütbesinde 1 şahıs, 4’üncü sınıf emniyet müdürü rütbesinde 2 şahıs, emniyet amiri rütbesinde 2 şahıs, komiser rütbesinde 2 şahıs, komiser yardımcısı rütbesinde 4 şahıs ve emekli polis memuru 1 şahıs olmak üzere toplamda 13 şahıs, 19 Ocak günü yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, yine FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kamu kurumlarından daha önce ihraç olan 4 memur gözaltına alınarak, gerekli adli işlemlere başlandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...