Düşmanınız düşmanımızdır

Düzenleyen:
Düşmanınız düşmanımızdır

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmî ziyarette bulunan Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’le ortak basın toplantısı düzenledi.

FETÖ’nün, faaliyette bulunduğu 170’e yakın ülkede büyük bir tehdit olduğuna dikkat çeken Yıldırım, “Bu terör örgütünün bütün izlerinin silinmesi ve Pakistan’dan çıkarılması konusunda çok titiz bir yaklaşımınız olduğunu biliyoruz. Kardeş Pakistan’ın atacağı ilave adımlarla FETÖ artık Pakistan’da hayat alanı bulamayacak ve tamamen ülkeyi terk edecektir” dedi.
Navaz Şerif de, 15 Temmuz’da yapılan hain darbe girişimine karşı Türkiye ile dayanışma içerisinde olduğunu belirterek şunları söyledi: ”Türkiye’nin düşmanlarının Pakistan’ın da düşmanları olduğunu belirtmek istiyorum. Türkiye’nin, bu tür hain ve korkakça girişimlere meydan vermeyeceğini biliyoruz. Türkiye, barış, refah ve gelişme yoluna boyuna devam edecektir. Türkiye’nin bu vizyonu, karizmatik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yol çerçevesindedir.”
İsmail Sonsuz ANKARA

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...