HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Akar ve Bakan Işık'ı çağırdı

Düzenleyen: /
Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Akar ve Bakan Işık'ı çağırdı
Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı, Bakan Işık, Genel Kurmay Başkanı, Hulusi Akar, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Akar ve Bakan Işık'ı çağırdı. Sürpriz zirvenin, bugün saat 17:00'den sonra Beylerbeyi Sarayı'nda gerçekleşmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sürpriz bir adımla, bugün İstanbul'da mini bir zirve kararı aldı. Erdoğan, saat 17:00'de başlaması planlanan görüşmede Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ı kabul edecek.

ERDOĞAN BİZZAT ÇAĞIRDI

Akar ve Işık'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bizzat çağrıldığı ve görüşmenin saat 17.00'de Beylerbeyi Sarayı'nda gerçekleşeceği bildirildi.

IŞIK 17:00'DE GELDİ

Görüşme kapsamında saat 17:00 sularında Beylerbeyi Sarayı'na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı saatte Beylerbeyi Sarayı'nda Özbekistan Başbakan Yardımcısı Rustam Azimov'la bir görüşmesi vardı.

Kabulün ardından Cumhurbaşkanı, Erdoğan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'la görüşecek. Aynı zirveye davet edilen Orgeneral Akar'ın da ilerleyen dakikalarda Beylerbeyi Sarayı'na gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi bekleniyor.

BUGÜN BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar bugün Başbakan Binali Yıldırım ile Çankaya Köşkü'nde bir araya gelmişti. Basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürmüştü. Akar daha sonra öğlen saatlerinde, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Genelkurmay Başkan Yardımcısı Korgeneral Fayyad Hamed Alruwaılı ile Genelkurmay Karargahı'nda bir araya geldi. Akar'ın da bu görüşmenin ardından İstanbul'a geçmesi planlanıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...