Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tatile giren TBMM yenileniyor

Düzenleyen:
Tatile giren TBMM yenileniyor

GÜNDEM Haberleri

Milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarının ardından vakit geçirdikleri kulislerde yenileme çalışmaları başladı. Projenin tamamlanması ile birlikte iktidar ve muhalefet kulisleri daha modern bir görüntüye kavuşacak.

15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ üyesi askerlerin uçaklarla bombaladığı Türkiye Büyük Millet Meclisi binası ağır hasar görmüş ve hasar gören yerler kısa sürede yenilenmişti. 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması nedeniyle tatile giren Meclis’te tadilat çalışmaları başladı. Milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarının ardından vakitlerini geçirdiği kulislerin ışıklarının yetersiz olmasından şikayetçi olunması üzerine TBMM yönetimi düğmeye bastı. Kulis ortamının daha modern hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında koltuk takımları ve ışık sistemleri baştan aşağı yenilenecek. Projenin tamamlanması ile birlikte iktidar ve muhalefet kulisleri daha modern bir görüntüye kavuşacak. Kulislerde hızlı bir şekilde devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...