Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cübbeli Ahmet Hoca ilk kez açıkladı: Adil Öksüz beni cezaevinde ziyaret etti

Düzenleyen:
Cübbeli Ahmet Hoca ilk kez açıkladı: Adil Öksüz beni cezaevinde ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan, ''Sonra N'Oldu'' programında konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, firari FETÖ’cü Adil Öksüz’ün kendisini cezaevindeyken ziyarete geldiğini söyledi.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün firari isimlerinden Adil Öksüz’ün cezaevindeyken kendisini ziyaret ettiğini açıklayan Ahmet Mahmut Ünlü şu ifadeleri kullandı:

Bana dediler ki 'Ziyaretçin var' herkesi tanıyamam ismen, bir bakıyorum cemaatten birisi gelmiş, çıkmamazlıkta yapamıyorum. İsmini söyleseler de ben nerden bileyim Adil Öksüz'ü. 'Sizi başka yerde görüştüreceğiz’ dediler. Başka koğuşların görüşme yerlerine gittik. Baktım Adil Öksüz geldi, elinde de bir kitap var. Hiç bir ziyaretçi elinde kitap getiremez, onay süreci gerekiyor. Bana, ‘İlahiyat'ta FETÖ'nün hocalarındanım, Maraşlıyım. Gülen, bu kitabı bir kaç gün önce yazdı. Kitapları kabul etmezse affımızı istirham et ve dön’ diye telkinde bulunmuş.  Bana kitaptan bir sürü methiyeler dizdi. Ben ‘Dinler Arası Diyalog’a çatıyorum, görüşlerimiz uyuşmuyor şeklinde konuştum. O da bana, ‘tabi efendim sizin görüşleriniz’ diyerek beni yumuşatmaya çalıştı ve bunu senin başına Tayyip bey yaptı, hükümet yaptı sana kumpası bunlar kurdu gibi itiraflarda bulundu.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...