2023 hedefine emin adımlarla

Düzenleyen:
2023 hedefine emin adımlarla

GÜNDEM Haberleri

İçeride ve dışarıdaki tüm engellemelere rağmen Türkiye hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.

İçeride ve dışarıdaki tüm engellemelere rağmen Türkiye hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Ulaşımdan sağlığa, savunmadan enerjiye âdeta yeni bir devrime imza atılıyor. Dev projelerle aşılamaz denilen yollar aşılırken, kıtalar birbirine bağlanıyor. Bir zamanlar hayal olan yerli ve millî projeler bir bir hayata geçiyor. Dünyanın gıpta ettiği projeler vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor.

 

TÜRKİYE CAZİBE MERKEZİ

16 Nisan’da yönetimde sistem değişikliğine giden Türkiye, siyasi istikrarı kalıcı hale  getirecek. Ekonomide yeni bir dönem başlarken, demokratik kazanımlar ileriye taşınacak. Atılan doğru adımlarla Türkiye uluslararası yatırımcı için cazibe merkezi olacak. Yılın ilk çeyreğinde yüzde 5 büyüme oranı yakalayan Türkiye, en büyük 10 ekonomi hedefinde kararlılıkla ilerliyor.

2023 hedefine emin adımlarla

3. HAVALİMANI

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan 3. havalimanı, yılda 150 milyon yolcuya hizmet, 225 bin kişiye iş sağlayacak. Dev projenin yarısından fazlası inşa edildi.

2023 hedefine emin adımlarla

ŞEHİR HASTANELERİ

Kamu-özel ortaklığı ile inşa edilen şehir hastaneleri, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor. Planlanan projelerin açılmasıyla Türkiye, bölgenin sağlık üssü hâline gelecek.

HAVADA ‘ATAK’
Türkiye, yerli ve millî projelerle havacılıkta atağa kalktı. ATAK Helikopteri, İHA’lar ve Barış Kartalı TSK’nın envanterine alındı. Millî savaş uçağı ise semalarda süzülmek için gün sayıyor.

2023 hedefine emin adımlarla

KITALAR BULUŞTU
Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile Avrasya Tüneli hizmete alınırken, “Dünyanın en uzun aralıklı köprüsü” olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nün ise temeli atıldı.

2019’DA YOLLARDA
Türkiye, otomotiv sektöründe kaybettiklerini telafi ediyor. TÜBİTAK’ın geliştirdiği otomobil, testleri başarıyla geçti. Yerli otomobilimizi, 2019’da yollarda görmeye başlayacağız.

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...